Αίγινα
       Αγία Μαρίνα
       Marie Claire
       Δωμάτια
       Pool Bar
       Κήπος
       Υπηρεσίες
       Τιμές
       Επικοινωνία
       
 
........................................................................ ............................................................ ................................................
   

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Marie Claire" βρίσκονται στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα της Αίγινας χτισμένα αμφιθεατρικά, 100 μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Τα διαμερίσματα συνδυάζουν την άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας και την αμμουδερη παραλία της με την απαιτούμενη ηρεμία και ήσυχια, μακριά από τους ενοχλητικούς θορύβους.

Το συγκρότημα "Marie Claire" έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και αποτελείται από 7 δωμάτια, τέσσερα δίκλινα και τρία τρίκλινα, και από τέσσερα studios που μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερα άτομα, προσφέροντας μοναδικές  στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό μπάνιο, ψυγείο, κουζινάκι, κλιματισμό, τηλεόραση και βεράντες με υπέροχη θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του Αργοσαρωνικού, ενώ τα studios διαθέτουν εκτός από τα παραπάνω, τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη.

Στο χώρο λειτουργεί cafe και υπάρχει δυνατότητα παροχής πρωινού στους επισκέπτες που θέλουν.

Το συγκρότημα διαθέτει ιδιωτικό parking και μεγάλη παιδική χαρά για τα παιδιά με πολλά παιχνίδια και 2 mini γηπεδάκια ποδοσφαίρου.


Το "Marie Claire" διατίθεται για την παραμονή σας όλο τον χρόνο σε προσιτές τιμές.

Σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε και να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές.